Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیری، گفت: مردم از بابت خسارت های زلزله نگرانی نداشته باشند و بدانند دولت با همه امکانات و ظرفیت ها در کنار آنهاست و خسارت های وارده به آنها تامین می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حسینعلی امیری»، امروز (جمعه 28 تیر) در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده مسجدسلیمان، در جمع خبرنگاران، از جبران خسارت زلزله زدگان از سوی دولت تاکید کرد و گفت: هم اکنون در حال ارزیابی و برآورد خسارت های وارده ناشی از زلزله هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اینکه برآورد خسارت ها تا هفته آینده ادامه دارد، اضافه کرد: مردم از بابت خسارت های زلزله نگرانی نداشته باشند و بدانند دولت با همه امکانات و ظرفیت ها در کنار آنهاست.

 

وی با بیان اینکه فردا (شنبه 29 تیر) مسائل و مشکلات مردم آسیب دیده این منطقه در جلسه هیئت دولت مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ می شود، تصریح کرد: مردم مطمئن باشند دولت در کنار آنها خواهد بود و خسارت های وارده به آنها تامین می شود.

 

«غلامرضا شریعتی»، نیز اظهار کرد: در این سفر معاون پارلمانی رئیس جمهور از مناطق زلزله زده مسسجدسلیمان بازدید و با مردم آسیب دیده این شهرستان گفتگو کرد و در جریان مشکلات و مسائل آنها قرا گرفت.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه تمام دستگاه های اجرایی استان از ابتدای وقوع زلزله با تمام ظرفیت در منازق زلزله زده حضور دارند و به خدمات رسانی می پردازند، افزود: ارزیابی خسارت های وارده توسط بنیاد مسکن در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه میزان خسارت های نهایی زلزله تا هفته آینده مشخص و برای پرداخت و جبران آنها به دولت اعلام می شود، عنوان کرد: تاکنون ۹۵۰ واحد تخریبی در مسجدسلیمان شناسایی شده و چهار هزار و ۵۰۰ واحد نیز نیازمند تعمیر است.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام رضا ع شیراز سازمان بهزیستی دهه کرامت کلیپ نماینده ولی فقیه در هرمزگان مسائل زیست محیطی خراسان جنوبی آذربایجان غربی خسارت های زلزله زلزله مسجدسلیمان معاون پارلمانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • وصول ۱۹ هزار میلیارد مطالبات دولت از صنایع خوزستان
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند!
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه