Web Analytics Made Easy - Statcounter

باوجود گذشت حدود ۲۰ روز از زلزله ۵.۷ ریشتری در مسجدسلیمان همچنان میزان برآورد خسارت مشخص نیست و آمار دستگاه‌های مختلف با یکدیگر تفاوت دارد. ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، جلسه برآورد خسارت زلزله مسجدسلیمان امروز با حضور مسئولان شهرستان مسجدسلیمان و مدیران استانی در سالن جلسات ستاد بحران خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیامرث حاجی‌زاده مدیرکل ستاد مدیریت بحران خوزستان در این جلسه با بیان اینکه استان به بحران رفته است گفت: از برخی افراد شنیده می‌شود که می‌گویند مدیریت بر بحران‌های خوزستان وجود ندارد. باید به این افراد گفت که اگر مدیریتی در بحران نبود پس سیل بی‌سابقه‌ای که خوزستان را فرا گرفت چگونه کنترل شد.

وی افزود: وظیفه ستاد بحران اعلام هشدار و آمادگی است اما در سیل اخیر ستاد بحران خوزستان فعالیت اجرایی نیز انجام داد که یک وظیفه انسانی بود.

حاجی‌زاده درباره زلزله مسجدسلیمان عنوان کرد: نباید مسئله رسیدگی به آسیب‌های زلزله را با موضوع محرومیت منطقه به‌ اشتباه گرفت. چرا که این دو با یکدیگر متفاوت بوده و دستورالعمل‌های متفاوتی برای آن‌ها وجود دارد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: البته وظیفه دستگاه‌های دولتی است که به مسجدسلیمان به‌عنوان شهری که صدها سال به ایران، جمهوری اسلامی و اسلام خدمت کرده است خدمات‌رسانی کنند.

وی با اشاره به آغاز فعالیت‌های عمرانی از بهمن‌ماه سال گذشته در مناطق محروم، بیان کرد: از بهمن‌ماه سال گذشته جهش خوبی در بخش محرومیت‌زدایی با صرف هزاران میلیارد اعتبار آغاز شده اما به سبب محرومیت زیاد مناطق این مبالغ به چشم نمی‌آید.

حاجی‌زاده با انتقاد از طولانی شدن مدت ارزیابی خسارت زلزله مسجدسلیمان، تأکید کرد: نمی‌شود بدون برنامه‌ریزی و ارزیابی دقیق، منابع مالی و کمک‌ها را توزیع کرد. کمک‌های دولتی و مردمی باید به‌صورت متوازن و عادلانه توزیع شود.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران خوزستان افزود: فرماندار مسجدسلیمان باید برای کار میدانی که نیازمند درگیری و جدل است شخصی را مشخص کند تا با حضور در مناطق آسیب‌دیده از زلزله کار ارزیابی خسارت‌ها را سریع‌تر به پایان برساند.

کمک فوری ستاد اجرایی فرمان امام به زلزله زدگان مسجد سلیمان2 هزار بسته کالای اساسی توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) بین مردم زلزله‌زده مسجدسلیمان توزیع شدمدارس مسجدسلیمان به دلیل استفاده از مصالح نامرغوب در زلزله تخریب شدند

وی دستور داد تا کمیته ارزیابی و بازسازی زلزله مسجدسلیمان با حضور تعدادی از مدیران استانی در شهرستان مسجدسلیمان تشکیل‌ و حداکثر تا پایان هفته گزارش نهایی میزان خسارت به اماکن و زیرساخت‌ها ارائه شود.

حاجی‌زاده از عدم انتقال خانواده‌ها به خانه‌های اجاره‌ شده توسط دولت انتقاد کرد و گفت: حدود 10 روز است که 51 واحد خانه توسط دولت اجاره‌ شده اما خانوارهایی که در اردوگاه موقت هستند همچنان به این خانه‌ها منتقل نشدند. حدود 15 خانوار در اردوگاه بوده و مابقی نیز در خانه فامیل و آشنا زندگی می‌کنند که شرایط سختی را برای آن‌ها به وجود آورده است.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران خوزستان از رایزنی با معاون عمرانی وزیر کشور برای اختصاص ماشین‌آلات به روستاهای محروم استان خبر داد و افزود: در رایزنی صورت گرفته با معاون عمرانی وزیر کشور توانستیم موافقت اختصاص ماشین‌آلات راه و شهرسازی به شهرداری‌های گلگیر، گوریه، دهدز و مسجدسلیمان را دریافت کنیم.

آمارهای متناقض از خسارت‌های واردشده

بیژن قنبری بخشدار گلگیر در این جلسه به ارائه آمار برآورد خسارت اشاره کرد و گفت: تاکنون 10 هزار و 50 درخواست ارزیابی به دست ما رسیده که از این تعداد 7 هزار و 861 واحد ارزیابی‌شده است.

وی افزود: بر این اساس 5 هزار و 880 واحد شهری و یک هزار و 121 واحد روستایی دچار آسیب‌دیدگی شدند. همچنین 13 مدرسه به‌صورت 100 درصد تخریب‌ شده و 45 مدرسه نیز نیازمند تعمیرات اساسی است.

بخشدار گلگیر ادامه داد: در بخش زیرساخت‌ها نیز 30 پل و 40 جاده مواصلاتی به‌شدت آسیب‌دیده است.

اما رضا عبداللهی معاون بازسازی روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان آمارهای متفاوتی ارائه کرد. وی تعداد درخواست‌های ارزیابی را بیش از 10 هزار برگه عنوان کرد و افزود: از این تعداد تاکنون 8 هزار و 500 واحد بازدید شده که یک هزار و 250 واحد نیاز به احداث مجدد، 6 هزار و 110 واحد نیازمند تعمیر است. علاوه بر این‌ها 70 واحد تجاری و یک هزار و 100 واحد روستایی نیز باید تعمیر شوند.

علی عیدی‌وندی معاون فنی اجرایی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نیز در این جلسه به ارائه آمار ارزیابی خسارت پرداخت و گفت: اداره کل راه و شهرسازی مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی است.

وی افزود: حدود 75 ساختمان دولتی در زلزله مسجدسلیمان آسیب دید که مساحتی بالغ‌ بر 55 هزار و 865 متر و خسارت 26 میلیارد و 655 میلیون تومانی برجای گذاشته است.

معاون فنی اجرایی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: همچنین تاکنون 10 هزار واحد شهری درخواست ارزیابی داده‌اند که 8 هزار واحد آن تاکنون بازدید شده است.

عیدی‌وندی عنوان کرد: یک هزار و 382 ساختمان مربوط به شرکت نفت، 148 ساختمان مربوط به ارتش و 16 واحد اداری نیز دچار آسیب‌دیدگی شدند که خسارت آن‌ها حدود 58 میلیارد و 983 میلیون و 563 هزار برآورد شده است.

وی افزود: ساختمان‌های آسیب‌دیده شهرستان مسجدسلیمان شامل ساختمان اداره آگاهی، جهاد کشاورزی، محیط‌ زیست، اقتصاد دارایی، پارک علم و فناوری و اداره ارشاد است.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۲۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: با پیگیری استاندار، هیأت وزیران در جلسه روز دوازدهم اردیبهشت ماه و به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی استانداری، منصور بیجار اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی بی‌سابقه در ۵۰ سال اخیر در روزهای پایانی فروردین ماه ۱۴۰۳ در بیش از ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین استان با بارش‌های رگباری سنگین فعالیت کرد.

وی ادامه داد: این بارش‌ها موجب طغیان رودخانه‌های فصلی، زیر آب رفتن اراضی مسکونی و باغات، سرریز شدن سدهای مهم استان در مدتی کوتاه و ایراد خسارات قابل توجه به زیرساخت‌های حساس و مهم اقتصادی و عمرانی گشت که حجم خسارت‌ها در برآورد اولیه ۱۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان محاسبه شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اقدامات مدیریتی قبل از وقوع بحران و اطلاع رسانی به موقع به همراه حضور میدانی مدیران دستگاه‌های اجرایی تشریک مساعی و حضور مقامات عالی وزارت کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، معاونین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، معاون جمعیت هلال احمر و سایر مسئولان کشوری و استانی موجب گردید بحران به خوبی مدیریت و در حال حاضر در مرحله ارزیابی کامل خسارات و آغاز بازسازی در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری استاندار سیستان و بلوچستان، هیأت وزیران در جلسه ۱۲ اردیبهشت به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت تنخواه برای جبران خسارت‌های سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد.

کد خبر 751864

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران