Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس با بیان اینکه اطلاع رسانی جامعی از حادثه زلزله چلگرد رخ نداد، گفت: حجم خسارت بسیار بالا است، مسکن مردم بسیار آسیب دیده و تقریبا هر مکانی که قابل سکونت بوده تخریب شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا ورناصری امروز در جلسه ستاد بحران خوزستان اظهار داشت: علت حضور بنده در جلسه ستاد بحران این بود که در جریان روند مدیریت حادثه‌ای که در مرز مشترک استان خوزستان و چهار محال و بختیاری خصوصا در شهرستان های اندیکا و لالی افتاد و باعث بروز خسارت هایی به مردم این منطقه شد را اطلاع رسانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی که این حادثه رخ داد بنده در مجلس تذکر دادم و از مسئولین ملی و استانی خواستم به موضوع ورود کنند که خوشبختانه به محض بروز حادثه امدادگران زحمت کش هلال احمر و همچنین مدیران شهرستان پای کار بودند اما به سبب صعب‌العبور بودن منطقه امکان تردد خودرویی وجود ندارد.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس  ادامه داد: ارزیابی ها هنوز کامل نیست اما میزان خسارتی که به اماکن مسکونی، راه‌ها باغات و مراکز کسب و کار و احشام، آموزشی و بهداشتی وارد شده قابل توجه هستند.

ورناصری گفت: اطلاع رسانی جامعی از این حادثه رخ نداد. حجم خسارات بسیار بالا است و مسکن مردم در این منطقه بسیار آسیب‌پذیر است و تقریبا هر مکانی که قابل سکونت بوده تخریب شده؛ برخی از مناطق پایین دست شهرستان که اوضاع آنها نسبتا بهتر بوده نیز به همین صورت است.

وی یادآور شد: بضاعت مردم شهرستان محروم اندیکا بسیار اندک است و در حادثه زلزله متاسفانه هرآنچه که داشتند مورد خسارت واقع شد. انتظار می‌رود مدیران محترم استان و کشور نسبت به این مهم و جبران خسارت وارد شده به مردم اهتمام لازم را داشته باشند.

نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: منطقه از جهت تردد منطقه سختی است و برودت هوا نیز در آینده نزدیک مشکلات مردم آسیب دیده را چند برابر می کند. باید به سرعت دنبال رفع نیاز مایحتاج فعلی مردم و احشام آنها باشیم و در عین حال برای آینده و کارهای دوام دار منطقه کاری کنیم تا در حوادث احتمالی بعدی کمترین خسارت را داشته باشیم.

اختصاص تسهیلات بانکی برای تکمیل احداث واحدهای خسارت دیده از زلزلهاستاندار خوزستان: کمک‌های بیشتری برای مناطق زلزله زده در راه استاعزام 12 تیم عملیاتی به مناطق زلزله‌زده خوزستان/ هلال احمر به 251 نفر امداد‌رسانی کرد‌

ارزیابی‌ها در مناطق زلزله‌زده اندیکا همچنان ادامه دارد

فاضل عبیات معاون استاندار خوزستان با حضور در این جلسه گفت: با توجه به اینکه بافت منازل شهرستان اندیکا بافتی است که در اثر زلزله دچار حادثه می‌شوند، ارزیابی‌ها را از ساعات اولیه همراه امداد‌رسانی‌ها شروع کردیم که با توجه به پراکندگی مناطق روستایی ارزیابی‌ها همچنان ادامه دارد.

عبیات ادامه داد: زلزله ای که در دو استان خوزستان و استان مجاور به وقوع پیوست تاثیر خود را بیشتر در شهرستان اندیکا و ایذه نشان داد.

وی افزود: با توجه به اینکه بافت خانه‌های شهرستان اندیکا به‌گونه‌ای است که در اثر زلزله دچار حادثه می‌شوند، ارزیابی‌ها را از ساعات اولیه همراه امداد‌رسانی‌ها شروع کردیم و با وجود پراکندگی مناطق روستایی ارزیابی‌ها همچنان ادامه دارد.

معاون استاندار خوزستان عنوان کرد: باتوجه به شرایط منطقه که عشایر به محل زندگی خود برمی‌گردند، در برخی از روستاها دچار مشکلات جدی هستیم که باید برطرف شوند، امروز ستاد ویژه بازسازی شهرستان اندیکا را تشکیل دادیم و مسائل مختلف مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

عبیات تصریح کرد: تعدادی از مدارس در شهرستان اندیکا و ایذه دچار خسارت شدند که در برخی از آن‌ها امکان ادامه کار وجود ندارد و باید تخریب شوند؛ برای بحث بازسازی منازل مسکونی، مدارس، بازگشایی راه‌ها و تاسیسات شهرستان که دچار خسارت شدند این ستاد به کار خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: موارد را به وزارت کشور و هیئت دولت منعکس خواهیم کرد که منابع لازم را برای ارائه تسهیلات و وام‌های بلاعوض جهت بازسازی و نوسازی آن منطقه اختصاص دهند.

انتهای پیام/344/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماینده مردم مسجدسلیمان شهرستان اندیکا اطلاع رسانی ارزیابی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند

به گزارش خبرنگار مهر، سیدکمال الدین میرجعفریان ظهر دوشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به پیش یابی نقشه های هواشناسی در اردبیل روری است تا اطلاع‌رسانی به ‌موقع به کشاورزان و عشایر درباره بارندگی‌ها انجام و امور آب در خصوص مدیریت روان‌آب‌ها اقدام جامع انجام دهد.

وی با تقدیر از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر در روزهای آتی ضروری است تا بتوانیم بارندگی روزهای آینده را در مرکز و شمال اردبیل مدیریت کنیم.

میرجعفریان ادامه داد: با توجه به بارش‌های فصلی بهار و مخاطرات طبیعی ناشی از آن اطلاع‌رسانی به‌ موقع می‌تواند از بروز خطرات بیشتر جلوگیری کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌ موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو، افزود: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر برای مراقبت از باغات و مزارع ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر افزایش ضریب تمهیدات و اقدامات از سوی دستگاه‌ها و متولیان مربوط ادامه داد: این بارش‌ها با توجه به خطرات احتمالی که می‌تواند برای دام و احشام ایجاد کند، لازم است هشدارها به ‌موقع اعلام و رعایت شود.

میرجعفریان با اشاره به آغاز کوچ عشایر بیان کرد: امور عشایر و جهاد کشاورزی باید عشایر و دامداران روستایی را نسبت به رعایت نکات ایمنی و پرهیز از عبورهای طولی در مسیل‌ها آگاه‌سازی کنند.

وی با بیان لزوم تخلیه ابنیه‌ها و جلوگیری از تجمع آب در کانال‌ها و ورود جدی حوزه راهداری به این موضوع تصریح کرد: مدیریت روان‌آب‌ها و جلوگیری از هدررفت آب بارندگی‌ها ضروری است که باید از سوی امور آب پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل اجرای ۲۶ بند خاکی و طرح آب‌خوان توسط منابع طبیعی در سال جاری را یادآور شد و بیان کرد: ذخیره‌سازی ۳میلیون مترمکعب آب در این طرح‌های خاکی انجام می شود.

میرجعفریان گفت: این طرح‌ها علاوه بر کمک به ذخیره‌سازی میان‌مدت آب، از بروز خطراتی چون سیل نیز جلوگیری می‌کند.

وی با تأکید بر ورود شهرداری‌ها و آب و فاضلاب برای جلوگیری از انسداد کانال‌ها، اظهار کرد: پاکسازی جوی‌ها برای پیشگیری از آب‌ گرفتگی ضروری است.

کد خبر 6098188

دیگر خبرها

  • قم آماده استقبال از رئیس‌جمهور / نصب بیش از ۳۰۰۰ متر مربع بنر در ۲۵۰ نقطه شهر
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • آخرین جزئیات گواهینامه موتورسیکلت بانوان از زبان وزیر کشور
  • توزیع کارت تردد خبرنگاران برای پوشش خبری انتخابات استان تهران
  • اسرائیل تنها بیمارستان رفح را هدف قرار داد
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • گزارش تصویری سفر حجت الاسلام هدایی به شهرستان اندیکا
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی